Perfecte match bankstel en carpet

Een bank van Havee Meubelen is een opvallende verschijning in menig huiskamer, kantoor of instelling. De volledig in Nederland vervaardigde meubelen zijn zeer degelijk en kunnen op veel verschillende manieren naar wens samengesteld worden. Vanwege hun strak moderne, rustige uitstraling lenen de banken van Havee zich uitstekend voor een combinatie met de prachtige, kleurrijke karpetten van Brink & Campman en Brinker Feel Good Carpets.

Deze eveneens Nederlandse bedrijven zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte karpetten van hoge kwaliteit. In vrijwel ieder gewenst formaat of materiaal en voor iedere smaak is een karpet te vinden. Houdt u van een hoogpolig, laagpolig, geweven of handgeknoopt karpet dat egaal gekleurd, gemêleerd is of een motief heeft? U kunt ze in alle rust komen bekijken in onze showroom, al dan niet in combinatie met Havee banken.
Havee voert drie collecties: Lookline, Cloak en Moduss. Voor de ontwerpen zoekt het bedrijf regelmatig samenwerking met bekende ontwerpers, zoals industrieel ontwerper Hans Daalder in het geval van de Cloaklijn.

Handgemaakt
Brinker Carpets heeft ook sociale en maatschappelijk verantwoorde projecten, bijvoorbeeld in Roemenië, waar handgemaakte producten van natuurlijke materialen worden gemaakt. Op deze manier kan de bevolking in deze gebieden worden ondersteund en beschikt u over een uniek handgemaakt karpet.