Marmoleum een stijlvol tijdloos natuurproduct

Marmoleum is mooi en duurzaam, bestand tegen zware belasting en het gebruik van bureaurolstoelen, moeilijk ontvlambaar, is hygiënisch, antistatisch en zeer decoratief.

Het is een stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het heeft vele verschijningsvormen zoals:

  • Banenmateriaal
  • Tegels
  • Marmoleum click: panelen met een eenvoudig kliksysteem.

Marmoleum gaat prima samen met vloerverwarming. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Marmoleum is vaak voorzien van verschillende toplagen. Hierdoor is deze vloer erg duurzaam, en wordt hij dus vaak gebruikt voor commerciële toepassingen. Marmoleum is zo sterk, dat er per jaar maar liefst 4.000 zaalvoetbalvelden  worden afgeleverd met deze sterke en makkelijk te onderhouden vloerbedekking. Voor thuisgebruik is dit product eigenlijk bijna ‘te goed’.

Marmoleum is hygiënisch en antistatisch en daarom geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. De beschermende finish maakt schoonmaak en onderhoud eenvoudig. Met een stofwisser maakt u de vloer stofvrij, met een mop en een speciaal reinigingsmiddel is uw vloer snel weer als nieuw.