Vinyl niet alleen maar mooi

Vinyl vloeren zijn praktisch, onderhoudsarm, duurzaam en geluiddempend. Er is een fijne vloer voor starters, maar ook voor families die van designvloeren houden.

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te onderhouden is? Dan is een vinyl vloer de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlangwoonplezier.Een vinyl vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. U kunt deze vloer ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmte isolerende karakter verhoogt deze vloer uw woongenot.

Vinyl is uitstekend te combineren met vloerverwarming, straalt geen kou uit en neemt snel een aangenaam aanvoelende verblijfstemperatuur aan. De vloer is ideaal voor gezinnen met kinderen en/of loslopende huisdieren. En zeker ook geschikt voor keukens, hallen en ‘natte’ ruimtes, vanwege z’n vochtbestendigheid en schoonmaakgemak. Een vinylvloer kunt u het beste laten leggen door een tapijt- en vinyllegger, tenzij u heel goed met een tapijtsnijder om kunt gaan. Op een vlakke ondervloer is vinyl eenvoudig door middel van verlijming te verwerken. In veel gevallen is egaliseren niet nodig. Meer informatie geven wij u graag in onze winkel.