JB Woonstijl is Luxaflex inspiration dealer!

Dat betekent dat u in onze winkel een brede tentoonstelling van Luxaflex raambekleding kunt vinden. U kunt in dit deel van onze winkel verschillende producten uit het assortiment van Luxaflex zelf uitproberen.

Luxaflex staat al decennia lang garant voor raambekleding met een mooi design en handzame bediening. Luxaflex ontwikkelt doorlopend nieuwe technieken om zowel de bediening als de ophanging van hun producten te verbeteren en loopt hiermee voorop in de industrie.
Bijvoorbeeld op het gebied van kindveiligheid heeft Luxaflex een concept bedacht waarmee het touwtje van de jaloezie steeds even lang blijft, ongeacht hoe hoog of laag de raambekleding op dat moment hangt. Of het Lightrise syseem voor rolgordijnen: u geeft alleen een kort duwtje aan de onderste stang om het gordijn op te laten rollen. Er zijn ook op afstand bedienbare Luxflexsystemen.

Gedegen advies
Om u de gelegenheid te geven de producten en systemen van Luxaflex goed te bekijken en vooral ook zelf te uit te proberen, ontwierp het bedrijf diverse opstellingen om dit te doen. Tegelijkertijd krijgt u van ons gedegen advies over welk Luxaflexproduct het best bij uw eigen woonsituatie past. Uiteraard bieden we mogelijkheden om de raamdecoratie bij u thuis te komen opmeten en bevestigen. 

Hieronder vindt u onze luxaflex collectie.