Welke binnen zonwering past het beste bij jouw interieur én binnen jouw budget?

ARNHEM – Er is zó enorm veel keus in binnen zonwering! Zó veel soorten, materialen, stijlen, merken en kleuren, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wat past er nou bij jou, bij jouw interieur en bij jouw budget? Je wilt er jarenlang met veel plezier naar kijken, daarom is het belangrijk om de juiste keus te maken. Om je te laten adviseren door vakmensen met ruime ervaring en een goede reputatie.

Binnen zonwering waar jouw buren jaloers op zijn

 “Om de binnen zonwering perfect af te kunnen stemmen op je smaak en interieur, is het essentieel dat er enorm veel keus is,” legt Yvonne Beek van JB Woonstijl uit. “Daarom vind je bij ons de grootste collectie gordijnstoffen in de regio. Gebruik onze ervaring om diverse soorten zonwering tot een stijlvol geheel te combineren. Voor elk raam hebben wij de perfecte oplossing, waarmee je jouw buren jaloers maakt.” JB Woonstijl is geheel vernieuwd en verduurzaamd, waardoor het nóg leuker is om zonwering, stoffen en kleuren uit te zoeken en je te laten adviseren.

Breed scala aan merken en soorten binnen zonwering

Het ruime assortiment wordt gevormd door de kwaliteitsmerken in gordijnen en binnen zonwering. “Om enkele gordijnstoffen te noemen: De Ploeg, Kendix, Mart Visser en JAB. De horizontale- en verticale jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen en lamellen zijn onder andere van: Luxaflex, Bece, Verosol, Dib en BDline. Hiermee wordt jouw interieur op een mooie manier optimaal beschermd tegen het harde zonlicht én tegen schadelijke UV stralen.”

Haal het meeste uit jouw afspraak

“Hoe meer wij weten over jouw interieur, hoe beter wij jou kunnen adviseren. Neem daarom foto’s en waar mogelijk kleurstalen mee naar de winkel. Denk daarbij aan een reststukje van de vloer, een kleurstaal van de muurverf en een kussen van de bank. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat de zonwering perfect afgestemd wordt op de stijl, je smaak en de op de kleuren die jij in jouw huis hebt. Daarnaast letten wij op de positie van de ramen ten opzichte van de zon. Met de keuze van merken en materialen houden wij rekening met het vooraf besproken budget.

Sterk in persoonlijk advies

In de afgelopen 50 jaar hebben veel klanten de speciaalzaak in Arnhem omarmd. "Zowel de particuliere als de zakelijke klanten weten ons goed te vinden. De meeste mensen komen via mond-op-mondreclame bij ons terecht. Veel klanten kloppen na verloop van tijd weer bij ons aan en ook hun kinderen weten onze adviezen en kwaliteitsproducten te waarderen.” De meest genoemde reden daarvoor is: ze luisteren altijd heel goed, hebben vakkennis en geven graag een persoonlijk advies. Yvonne vervolgt haar uitleg: “Klassiek of modern en alles wat daartussen zit: we zorgen altijd voor een mooie en praktische woninginrichting op maat tegen een mooie prijs. En natuurlijk komen we vrijblijvend bij jou op bezoek om je te adviseren. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de Ir. van Muijlwijkstraat 210 in Arnhem."

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 17.30 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.