JB WOONSTIJL VOORHEEN JAN BRINKER TAPIJT EEN BEGRIP IN ARNHEM

JB Woonstijl, voorheen Jan Brinker Tapijt, zit al sinds 1964 in Arnhem en vanaf 1989 aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210. In 1992 is de winkel overgenomen door Nol en Gerda Beek, die daarvoor al jaren werkzaam waren bij Jan Brinker Tapijt. 

Dankzij hun inspanningen zitten we hier nog steeds en zijn we in Arnhem een begrip geworden. In 2000 is hun zoon Ronald Beek erbij gekomen en in 2005 nam hij met zijn vrouw Yvonne Beek de winkel over. 

Ouderwetse persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij meten vooraf in en zorgen dat onze producten goed bevestigd, opgehangen of gelegd worden. Ons eigen team stoffeerders staat daarbij garant voor kwaliteit. Ook houden wij rekening met speciale wensen. Onze goede naam in Arnhem en wijde omgeving en de vele reacties van tevreden klanten spreken daarbij voor zich.

Met dit korte stukje historie hebben we u een beeld van ons willen geven. Het beste beeld krijgt u natuurlijk als u bij ons in de winkel komt. Daar kunt u rustig rondkijken en ervaren wat wij u te bieden hebben. Tot ziens aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210 in Arnhem! 


GEPASSIONEERDE VAKMENSEN

Alles wordt zorgvuldig uitgevoerd door eigen vakkundige stoffeerders. Deze zijn gediplomeerd en kunnen alle werken naar behoren en tevredenheid uitvoeren. 

Zij werken met de beste gereedschappen en laten alles netjes bij u achter als ze klaar zijn met leggen. Als er speciale wensen zijn, zoals de oude vloerbedekking verwijderen of het overzetten van meubels, is dat geen probleem. Als het even kan doen we dat graag gratis voor u of, als het veel werk is,  tegen een zeer bescheiden meerprijs.

Als u meerdere kamers wilt laten leggen, maar niet alles in een keer kunnen leeghalen, dan is er de mogelijkheid dat we een tweede keer terugkomen om de vloerbedekking in de resterende ruimtes te leggen.

Wij proberen altijd met de klant mee te denken en oplossingen aan te bieden waar mogelijk.
JB Woonstijl verzorgt al  meer dan 50 jaar de inrichtingswensen voor vele families en bedrijven en dat al generaties lang. De reden dat we een lange relatie hebben opgebouwd met families en bedrijven komt omdat we onze “vertrouwde service en kwaliteit van vroeger”  nog altijd hoog in het vaandel hebben staan. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 16.00 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.