GEPASSIONEERDE VAKMENSEN

Alles wordt zorgvuldig uitgevoerd door eigen vakkundige stoffeerders. Deze zijn gediplomeerd en kunnen alle werken naar behoren en tevredenheid uitvoeren. 
Zij werken met de beste gereedschappen en laten alles netjes bij u achter als ze klaar zijn met leggen. Als er speciale wensen zijn, zoals de oude vloerbedekking verwijderen of het overzetten van meubels, is dat geen probleem. Als het even kan doen we dat graag gratis voor u of, als het veel werk is,  tegen een zeer bescheiden meerprijs.

Als u meerdere kamers wilt laten leggen, maar niet alles in een keer kunnen leeghalen, dan is er de mogelijkheid dat we een tweede keer terugkomen om de vloerbedekking in de resterende ruimtes te leggen.

Wij proberen altijd met de klant mee te denken en oplossingen aan te bieden waar mogelijk.
JB Woonstijl verzorgt al  meer dan 50 jaar de inrichtingswensen voor vele families en bedrijven en dat al generaties lang. De reden dat we een lange relatie hebben opgebouwd met families en bedrijven komt omdat we onze “vertrouwde service en kwaliteit van vroeger”  nog altijd hoog in het vaandel hebben staan. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 17.30 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.