JB WOONSTIJL VOORHEEN JAN BRINKER TAPIJT

EEN BEGRIP IN ARNHEM

JB Woonstijl, voorheen Jan Brinker Tapijt, zit al sinds 1964 in Arnhem en vanaf 1989 aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210. In 1992 is de winkel overgenomen door Nol en Gerda Beek, die daarvoor al jaren werkzaam waren bij Jan Brinker Tapijt. 
Dankzij hun inspanningen zitten we hier nog steeds en zijn we in Arnhem een begrip geworden. In 2000 is hun zoon Ronald Beek erbij gekomen en in 2005 nam hij met zijn vrouw Yvonne Beek de winkel over. 

Ouderwetse persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij meten vooraf in en zorgen dat onze producten goed bevestigd, opgehangen of gelegd worden. Ons eigen team stoffeerders staat daarbij garant voor kwaliteit. Ook houden wij rekening met speciale wensen. Onze goede naam in Arnhem en wijde omgeving en de vele reacties van tevreden klanten spreken daarbij voor zich.

Met dit korte stukje historie hebben we u een beeld van ons willen geven. Het beste beeld krijgt u natuurlijk als u bij ons in de winkel komt. Daar kunt u rustig rondkijken en ervaren wat wij u te bieden hebben. Tot ziens aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210 in Arnhem! 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 16.00 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.