ECHTE SERVICE EN KWALITEIT VAN VROEGER

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk. Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks ‘mooi praterij’! 

Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties wordt doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.

Familiebedrijf JB Woonstijl heeft meer dan 50 jaar ervaring en heeft een goede en bekende naam in haar regio. Van vader op zoon is de kunst van het woning inrichten doorgegeven. Op onze zorgvuldig opgebouwde goede naam zijn we heel zuinig.

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.