JB WOONSTIJL EEN WINKEL MET EEN

GROOT ASSORTIMENT

meer dan 50 jaar ervaring en heeft een goede en bekende naam in haar regio. Van vader op zoon is de kunst van het woning inrichten doorgegeven. Op onze zorgvuldig opgebouwde goede naam zijn we heel zuinig. In ons assortiment hebben wij van vele grote merken, tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen zonwering, ophangsystemen en vele accessoires om uw huis smaakvol in te richten. U kunt het allemaal op uw gemak bekijken. Natuurlijk met een heerlijk kopje koffie erbij. Onze winkel is te vinden aan de Ir. van Muijlwijkstraat 210 in centrum van Arnhem (vlakbij de Steenstraat).

JB Woonstijl, voorheen Jan Brinker Tapijt, zit al sinds 1964 in Arnhem en vanaf 1989 aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210. In 1992 is de winkel overgenomen door Nol en Gerda Beek, die daarvoor al jaren werkzaam waren bij Jan Brinker Tapijt.

  • Ouderwetse persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons voorop.
  • JB Woonstijl heeft een certificaat van de Centrale Branchevereniging Wonen.
  • Wij adviseren en helpen u graag bij het invullen van uw woonwensen.

Dankzij hun inspanningen zitten we hier nog steeds en zijn we in Arnhem een begrip geworden. In 2000 is hun zoon Ronald Beek erbij gekomen en in 2005 nam hij met zijn vrouw Yvonne Beek de winkel over. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 17.30 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.