> Maak een afspraak voor woonadvies

Neem contact op

21

mrt.

Deurbel design meer dan alleen rvs looks

Vroeger nam men genoegen met de welbekende zwarte deurbel met witte knop. Vaak was deze standaard aanwezig en namen de bewoners hiermee genoegen of wilden geen geld spenderen aan een andere deurbel. Tegenwoordig is het aanbod zo uitgebreid dat een keuze maken al een hele opgave op zich is. Het lijkt wel of er een 14 daagse vakantie geboekt moet worden naar zuid afrika of latijns amerika. Rvs deurbellen: rond, vierkant, ovaal, driehoekig in vlakke uitvoeringen van 3 mm of massief rvs deurbellen tot wel 12 mm en dikker. 

Rvs deurbellen led: ook hiervoor hetzelfde als met de rvs deurbel alleen dan voorzien vam een led al dan niet ge├»ntegreerd in de beldrukker. Rvs deurbellen plexiglas combinatie: combinaties van rvs met plexiglas evt. voorzien van led verlichting alsook combinaties met melkglas, matglas, gezandstraald glas, helder glas en meer behoort tot de mogelijkheden op het gebied van deurbellen. 

Messing deurbellen: 

voorzien van een chroomlaag, mat, zwart en meer evt. voorzien van een extra beschermende toplaag. 

Emaille deurbellen: 

de naam zegt het al, deurbellen voorzien van een emaille omhulsel 

Plastic deurbel: 

dit zijn vaak de meer eenvoudige modellen die zich vaak in het lagere prijs segment bevinden. 

Het aanbod is natuurlijk nog veel groter en zal zich in de toekomst alleen maar gaan uitbreiden met nieuwe trends en vernieuwende modellen met ongekende mogelijkheden. 

Sites die vooral de rvs deurbel en de rvs deurbel met led uitgebreid in het assortiment hebben zitten aangevuld met huisnummers veroveren een groot deel van de markt door de vraag naar kwaliteitsproducten van rvs. Het unieke ontwerp van deurbellen icm. de perfecte afwerking en het ophangconcept met onzichtbare bevestiging resulteren in verschillende ontwerpen in het hoogste segment spreekt veel mensen aan. 

Ook is het soms mogelijk om eigen modellen te laten vervaardigen, dit is niet mogelijk met 1 stuks maar vanaf 20 stuks is het mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Een offerte is vaak binnen enkele dagen in huis en kan vaak al aan de hand van een schets met maten erbij gegeven worden. 

Meer informatie kunt u vinden op de volgende sites zoals aangegeven in de auteursbox over resp. huisnummers en deurbel ontwerpen. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 17.30 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.