> Maak een afspraak voor woonadvies

Neem contact op

29

jun.

RVS naamplaten, goedkoop altijd duurkoop?

Het aanbod van rvs naamplaten is enorm, diverse aanbieders kunnen bieden wat de consument wil hebben. Maar wat wil de consument? Tegenwoordig kan men vaak zelf online een ontwerp maken de rvs naamplaat zoals steeds vaker te zien is. Maar misschien wil de consument wat meer advies en een ontwerp op maat gemaakt door de leverancier. Vaak is er dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook een dier, figuur, mens, voorwerp etc. erbij in te voegen. 


Ontwerpen op maat zijn vaak binnen 1 a 2 dagen weer binnen per e-mail bij de consument. Wat men aan moet geven is de maat van het naambord en/of het naambordje hor. of vert. geplaatst dient te worden. Ook de tekst, lettertype, plaats van de tekst, uitlijning en/of uitvulling daarvan, cijfers en andere opmerkingen versnellen het proces van het zo nauwkeurig mogelijk maken van de te vervaardigen naamplaat. 


Na goedkeuring van het ontwerp van de rvs naamplaat zal de producent het fabricageproces starten en kunt u na enkele dagen genieten van het vervaardigde rvs naambord. Naamplaten van rvs kan men voor meerdere doeleinden gebruiken en kunnen ook gebruikt worden als bedrijfsnaambord of als verdieping aanduiding voor een garage of als bewegwijzering in een hotel, fabriek, kantoor, winkel enz.. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en slechts de beperking van het voorstellingsvermogen is een beperking waarbij de leverancier uitkomst kan bieden mocht men zelf niet weten wat een mogelijke oplossing kan zijn voor hetgeen u wilt bereiken met uw rvs naamplaat. 


Levertijden van 1 dag is voor ons niet haalbaar omdat wij elke aanvraag persoonlijk bekijken en in behandeling nemen. 5 tot 10 dagen is de standaard levertijd voor rvs naamborden die wij hanteren en vaak heeft men het al weken, maanden en soms zelfs jaren zonder naambord kunnen doen.

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 16.00 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.