> Maak een afspraak voor woonadvies

Neem contact op

29

jun.

Een naamplaat zegt meer over de eigenaar dan...

Naamplaten zijn er in allerlei vormen, maten en materialen ook de variatie in acrylaat, hout, tegels tot rvs naamplaten is enorm. Wat is nu bepalend voor de keuze van het materiaal? Factoren kunnen zijn onderhoudsfrequentie, prijsklasse, uitstraling en bijvoorbeeld vandalisme bestendig. Andere zaken die meespelen bij de aanschaf van een naamplaat is bijvoorbeeld de herkenbaarheid van bijvoorbeeld een rvs naamplaat met logo of afbeelding van het bedrijf die ook weer terugkomt in andere rvs facetten, objecten of afbeeldingen binnen het bedrijf. 

Naamborden met ledverlichting, bespaar klanten of bezoekers de ellende van het zoeken naar het juiste adres door het plaatsen van naamborden met indirecte verlichting of wat men steeds vaker ziet een rvs naamplaat met een acrylaat achterplaat voorzien van led verlichting. Loop eens door uw eigen wijk en bekijk de diversiteit van naamplaten of wat ervoor door moet gaan. Het is allemaal een kwestie van smaak, een dakpan met geschilderde tekst, rvs laswerk letters of verroest staal met namen, houten bordjes met bloemen of rvs naamplaten met paarden, honden, katten alles is mogelijk maar is het uw smaak! 

Helaas kunnen wij geen dakpannen, stickers of houten letters leveren maar zo heeft ieder zijn vak. Wij hebben ons gespecialiseerd in rvs naamplaten en leveren die in twee kwaliteiten RVS304 en RVS316. Tekst, cijfers, letters, tekens noem het maar op de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Combineer dit alles met een logo, figuren, paarden, honden, objecten, clipart, devils en demons, vlammen en wat er allemaal nog meer te krijgen is wij hebben het bijna allemaal. 

Gaat het om een eenmalige opdracht of grotere aantallen geen probleem. Bij standaard naamplaten die via onze webwinkel te bestellen zijn hebben wij nodig de namen, tekst, lettertype, cijfers, plaatsingswijze en eventueel een schets zodat wij u een geschikt voorbeeld kunnen sturen. Een logo of clipart erbij plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden, tevens kunnen wij zeer snel leveren indien men beschikt over een .cdr of .ai of .EPS file die eenvoudig te verschalen is. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.