Overzicht van het laatste Nieuws

Deurbel design meer dan alleen rvs looks

Vroeger nam men genoegen met de welbekende zwarte deurbel met witte knop. Vaak was deze standaard aanwezig en namen de bewoners hiermee genoegen of wilden geen geld spenderen aan een andere deurbel. 

Lees verder

Een naamplaat zegt meer over de eigenaar dan...

Naamplaten zijn er in allerlei vormen, maten en materialen ook de variatie in acrylaat, hout, tegels tot rvs naamplatenis enorm. 

Wat is nu bepalend voor de keuze van het materiaal? Factoren kunnen zijn onderhoudsfrequentie, prijsklasse, uitstraling en bijvoorbeeld vandalisme bestendig. 

Lees verder

RVS naamplaten, goedkoop altijd duurkoop?

Het aanbod van rvs naamplaten is enorm, diverse aanbieders kunnen bieden wat de consument wil hebben. Maar wat wil de consument?

Lees verder

Vergelijken van autoverzekeringen een zure appel!

Het is zeer belangrijk dat u zoveel mogelijk offertes gaat vergelijken van autoverzekering kantoren. U kunt een betere deal afsluiten dan die ene die u bijna accepteert.

Lees verder

Het uitkiezen van een kledingkast

Kasten zijn een relatief nieuw fenomeen. Tot in de zeventiende eeuw was de kist het voornaamste opbergmiddel in huis, daarna begon de kast pas aan zijn langzame intreden.

Lees verder

Uitgelicht: De deurbel - alles wat u moet weten!

Een goede deurbel is een deurbel waarvan u niet meer weet dat u hem heeft. Een slechte deurbel herinnert u zich elke dag op elk moment dat de deurbel gaat of hoort te gaan.

Lees verder

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.