> Maak een afspraak voor woonadvies

Neem contact op

29

jun.

Vergelijken van autoverzekeringen een zure appel!

Het is zeer belangrijk dat u zoveel mogelijk offertes gaat vergelijken van autoverzekering kantoren. U kunt een betere deal afsluiten dan die ene die u bijna accepteert. De traditionele manier is het opbellen van alle verzekeringskantoren, het opsommen van uw details en het noteren van alle offertes en voor- en nadelen van iedere polis. Of u gaat naar iedere autoverzekering website toe en vult hier uw gegevens in. 

De details die u dient in te vullen zijn vaak; naam, adres, telefoonnummer, woonplaats, beroep, leeftijd, rijbewijsdetails, jaren rijervaring, huidige no-claim, WA,WAT, all risk verzekering, gegevens auto etc. Vergeet u bepaalde gegevens in te vullen of vult u niet alles eerlijk in dan kan dit gevolgen hebben voor eventuele claims die u krijgt of zelf maakt. 

Het vergelijken van diverse offertes kan u een goedkopere autoverzekering opleveren met de beste voorwaarden. Vergelijk alle voor- en nadelen nauwkeurig, dus: niet direct alleen kiezen voor de voordelige offerte maar ook goed afwegen of de goedkoopste autoverzekering ook de beste is voor u. 

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 16.00 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.