> Maak een afspraak voor woonadvies

Neem contact op

29

jun.

De deurbel - alles wat u moet weten!

Een goede deurbel is een deurbel waarvan u niet meer weet dat u hem heeft. Een slechte deurbel herinnert u zich elke dag op elk moment dat de deurbel gaat of hoort te gaan. Mensen die kloppen op de ramen omdat de deurbel het niet doet of een raar en storend geluid vervult de ruimte waarin u leeft omdat de bedrading of aansluitingen van de deurbel van een zodanige miserabele kwaliteit is dat u de dag vervloekt dat u overging tot de aanschaf van een goedkoop prularia. Om deze redenen dient men gelijk een goedwerkende deurbel te kopen vanaf het begin. 

Wat zijn zaken waarop men moet letten als men een nieuwe deurbel online of via een winkel gaat kopen? 

1. Is de bedrading al aanwezig of moet dit nog gebeuren? Kunt u nog draden trekken? Ja, geen probleem. Nee, u kunt kiezen voor een draadloos model of een andere geschikte plaats vinden voor uw deurbel. Tip, Trek 2 extra draden voor het geval u later een deurbel wilt met verlichting als dit later niet meer mogelijk is en u nu kiest voor een traditionele deurbel. 

2. Wat is de ruimte die u tot uw beschikking heeft om de deurbel te plaatsen? Tip, maak een mal met de maten die u denkt aan te schaffen om een betere indruk te krijgen of een deurbel in die maat of vorm mooi staat. 

3. Bestaat er de mogelijkheid dat u een inbouwmodel deurbel kiest of uitsluitend een opbouw model? 

4. Deurbel met of zonder bedrading? Beide modellen kunnen werken in uw woning waarbij een deurbel met bedrading een betere constante kwaliteit leveren maar draadloze deurbellen bieden meer gemak. Draadloze deurbellen zijn overal te plaatsen waarbij men alleen op tijd de batterijen dient te vervangen. Een nadeel van een draadloze deurbel kan zijn dat deze reageert op andere frequenties van bijv. een autoalarm of een garagedeur op afstandsbediening, kijk of u kunt kiezen uit een deurbel met meerdere frequenties. Vraag ook wat het maximale bereik is van deze draadloze deurbel waarbij u rekening moet houden met muren, verdiepingen en ruimtes waarbij veel metaal in zit die het bereik van de deurbel kunnen reduceren. 

5. Design of ouderwets plastic? Kiest u voor een plastic zwart/wit belletje van de gamma of gaat u voor een robuuste huisbel van rvs. Het belangrijkste is dat uw deurbel past bij het design van uw woning. In het verleden was de keuze uit draadloze deurbellen zeer beperkt maar tegenwoordig is die keuze wat groter zodat iedereen die een draadloze deurbel wil vast iets van zijn smaak kan vinden. 

Gebruik deze tips als basis voor het vinden van uw nieuwe deurbel voor uw woning of bedrijf! 

Roest vast staal(RVS) deurbel of op zijn belgisch een inox belknop. Bent u op zoek naar een mooie nieuwe deurbel met een mooi design en een perfecte afwerking zoek niet verder. Onze deurbellen brengen uw huis tot leven. Mooi, perfecte afwerking, rvs, eenvoudige onzichtbare bevestiging en een eenvoudige montage maken het plaatje compleet. Hieronder vind u de links naar onze website.

In onze winkel krijgt u een demonstratie van onze productmogelijkheden en u krijgt van ons altijd gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Vandaag geopend:
10.00 uur tot 16.00 uur

Service vinden wij als familiebedrijf van oudsher erg belangrijk.

Daarin onderscheiden wij ons echt van de concurrentie. Niks 'mooi praterij'!. Klanten kunnen bij JB Woonstijl nog echt rekenen op de vertrouwde service van vroeger zoals die bij ons al generaties word doorgegeven. Fouten kunnen tenslotte gemaakt worden maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.